Cum sa comand online?

Comanda online

Alege produsul folosind meniul  din partea stanga a paginii, meniul Katalog sau navigeaza prin categoriile de produse din partea de jos, cand ai gasit un produs care iti place si doresti sa il comanzi, da clic pe produs iar apoi in partea dreapta a produsului vei gasi  butonul IN DEN WARENKORB LEGEN (adauga in cos).

Cosul de cumparaturi ( Warenkorb )
Dupa ce ai adaugat produsul in cos, in partea dreapta sus a fiecarei pagini poti vedea produsele din cos trecand cu mouse-ul peste butonul COS ( Warenkorb ).

Aici poti vedea produsele adaugate deja in cos, poti schimba cantitatea lor sau poti sterge produsele la care vrei sa renunti. Pentru a comanda da clic pe FINALIZARE COMANDA (Zur Kasse).

Newsletter

Ce este newsletter-ul? Este un buletin informativ care conține multe mesaje interesante, noutati editoriale,  publicitate si promotii, precum si evenimente si proiecte derulate de Libraria House of the Word.

Pentru a te inscrie in lista de abonati este necesara doar adresa de email. Poti face asta pe prima pagina in partea dreapta jos  sau din contul tau.

Pentru anularea abonarii trebuie sa intri in contul tau iar la sectiunea „Newsletter” vei gasi abonarile la newsletter, trebuie sa de-bifezi casuta in dreptul newsletter-ului de la care vrei sa te dezabonezi si sa faci clic pe butonul „Salveaza abonarile”. De asemenea ne poti contacta prin email la house.word.copy@gmail.com 

Plata si Livrarea

Plata

Iti oferim mai multe modalitati de plata:

- Transfer Bancar, (Überweisung) in contul nostru. Vei primi toate informatiile necesare cand selectezi Transfer Bancar ca modalitate de plata.

- Online, cu cardul  de credit - Visa, Mastercard, Maestro, AMEX, Eps.   Toate platile online cu cardul sunt procesate de catre  . Noi nu citim nici nu salvam nici o data despre cardul tau.
Prin PayPal, ai posibilitatea sa platesti direct din contul tau Paypal.Pentru a plati cu PayPal, din cosul tau te rog sa alegi "Mit PayPal " .

Datele de cont:

HOUSE OF THE WORD PINZARIU C
IBAN
DE24 7506 1851 0007 0452 04
BIC
GENODEF1REF
verwendungszweck
Bücher / ChopyShop / Gheschenkartikel

Livrarea in Germania

Pentru o comanda ce nu depaseste suma de 15€, costul de livrare este de 3,00€

Pentru o comanda ce depaseste suma de 15€, costul de livrare este standard de 4,80€

Livrarea produselor se face prin courier  (Hermes) sau Deutsch Post - DHL. 

Daca un produs nu se afla pe stoc sau doriti o cantitate mai mare decat avem pe stoc livrarea poate dura intre 10 - 14 zile.

Livrarea in E.U si Elvetia 

- in functie de situatie se va reveni la detaliile despre pretul si durata livrari.

Contul Meu

Poti accesa contul tau oricand din meniul de la inceputul fiecarei pagini langa "Cosul Meu".De aici poti modifica informatiile contului tau, schimba parola, administra adresele tale, vedea comenzile tale, wishlist-ul, si abonarile la newsletter.